Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor: Remzi Karahan, Hayrettin Karaca, Hüseyin Eğer, Selahattin karaca, Yetgin Özbey, Nihat Armutçu, Yasin Ecevit Aksoy, Hamit Işık, Barış Kılıç, Ersel Şahin, Ersoy Aksoy, İsmail Sırıklı, Kenan Aşkan, Alparslan Hoşgör ve İsmail Atalay Badur.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Çorum Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Remzi Karahan yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Çorum Şubesi Lokalinde Cumartesi günü yapılan genel kurulda, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ve İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Kahraman Ölçer divan heyetine seçildi. Kongrenin en önemli gündem maddesi olan seçime gelindiğinde divana Remzi Karahan başkanlığında bir liste sunuldu. Liste, oy çokluğu ile kabul edildi.

15 kişilik TÜFAD yönetimi şu isimlerde oluşuyor: Remzi Karahan, Hayrettin Karaca, Hüseyin Eğer, Selahattin karaca, Yetgin Özbey, Nihat Armutçu, Yasin Ecevit Aksoy, Hamit Işık, Barış Kılıç, Ersel Şahin, Ersoy Aksoy, İsmail Sırıklı, Kenan Aşkan, Alparslan Hoşgör ve İsmail Atalay Badur.

Ersel Şahin, Ersoy Aksoy, İsmail Sırıklı, Kenan Aşkan, Alparslan Hoşgör ve İsmail Atalay Baydur yönetimin yeni isimleri oldular.

Tevfik Zincirci, Muharrem Bilgin ve Ömer Özer denetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler.

TÜFAD Yönetimi önümüzdeki günlerde kendi arasında görev paylaşımı yapacak.(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim