Çorum Belediyespor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Karacabey Birlikspor, düşme hattının hemen üzerinde yer almasına rağmen evinde oynadığı maçlarda attığı ve yediği bol gollerle dikkat çekiyor.

30 puanla 15.sırada yer alan Mavi-Siyahlılar, iç sahada Cizrespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Kütahyaspor, Altay, Tekirdağspor, Erzin Belediyespor, Manavgatspor ve Kartalspor’u yenme başarısı gösterirken, 24 Erzincanspor ve Kızılcabölükspor ile berabere kaldı. Kocaelispor, Sancaktepe Belediyespor ve Bayburt Grup İl Özel İdarespor’a ise yenilmekten kurtulamadı. Bu maçlarda rakip kalelere 36 gol atan Bursa temsilcisi, kalesinde ise 19 gol gördü.

Sahasında en farklı galibiyetini Van Büyükşehir Belediyespor’a karşı 5-0’lık skorla alan Karacabey, en farklı mağlubiyetinde ise lider Sancaktepe Belediyespor’a 6-1 yenildi. 19 takım içinde sahasında en çok gol atan takım olan Karacabey Birlikspor, 19 golle de en çok gol yiyen takım olarak dikkat çekiyor.

TÜRKİYE’NİN DE EN GOLCÜ TAKIMI

Karacabey Birlikspor, 13 maçta attığı 39 golle Türkiye profesyonel liglerinin “en golcü iç saha takımı” unvanını elinde bulunduruyor.

Karacabey Birlikspor’un iç sahada gösterdiği performansa karşılık Çorum Belediyespor deplasmanda oldukça kötü bir performans sergiliyor. Kırmızı-Siyahlılar deplasmanda oynadıkları 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda kalesinde 12 gol görürken, rakip kaleye 11 gol attı.

ALİ SERİN’E  DİKKAT

Karacabey Birlikspor’un Çorum Belediyespor karşısında en büyük kozu forvet arkası oynayan Ali Serin olacak. Sezon başı Bandırmaspor’dan kiralık olarak gelen Ali Serin 27 maçta 12 gol atarak takımının gol yükünü çekiyor. Ali Serin’in yanı sıra Alim Harlak 11 gol ve uzun yıllar süper ligde top koşturan Hurşut Meriç 6 gol ile takımına katkı sağlayan isimlerin başında geliyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim