Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 29.hafta maçında bugün Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sahasında düşme potasındaki takımlardan Kütahyaspor’la 1-1 berabere kalarak zirve umutlarını büyük ölçüde yitiren Çorum Belediyespor, bugün Karacay Birlikspor’la oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak istiyor. Kırmızı-Siyahlılarda sakatlığı bulunan kaptan Emrullah ve Hüseyin zorlu maçta forma giyemeyecek.

45 puanla 4.sırada yer alan Çorum Belediye ile 30 puanlı 15.sıradaki Karacabey Birlikspor arasında Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak maçı Hatay Bölgesi B Klasman Hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak kritik maçta Kükrek’in yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Asker Açıkgöz ve Osman Kozan yapacak. Karacabey Birlikspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Niğde bölgesinden Eser Eti ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Deniz Kükrek, Çorum Belediyespor’un bu sezonun ilk yarısında Van Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Belediyespor 4-2 kazanmıştı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim