Çorum Belediyespor’un bu haftaki rakibi Karacabey Birlikspor, ligde oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de yenilgi alırken, topladığı 23 puanla 7.sırada yer alıyor. İlk 5 mücadelesi veren Bursa temsilcisi, bu maçlarda attığı 13 gole karşılık kalesinde 15 gol görürken, 23 puanın 11’ini deplasmanlarda topladı.

EN AZ GOL ATAN DÖRT TAKIMDAN BİRİ

16 maçta rakip fileleri sadece 13 kez havalandıran Karacabey Birlikspor, bu alanda grupta 9 gollü Arsinspor ve 10’ar gollü Payasspor ve Aydınspor’un ardından en az gol atan dördüncü takım durumunda. Bursa temsilcisi, kalesinde gördüğü 15 golle de maç başına 1 gol ortalamasının altında yer alarak dikkat çekiyor.

EN ÇOK İKİNCİ YARIDA ATIP YİYORLAR

Eski adı Bursa Nilüferspor olan Karacabey Birlikspor, attığı 13 golün 6’sını ilk yarılarda, 7’sini ise ikinci yarılarda atarken, yediği 15 golün ise yarısından fazlasını ikinci yarılarda kalesinde gördü. İlk yarılarda sadece 4 gol yiyen Karacabey Birlikspor, ikinci yarılarda tam 11 gole engel olamadı.

DEPLASMANDA ZOR GOL YİYORLAR

Bursa temsilcisi, attığı 13 golün 8’ini iç sahada atarken, deplasman maçlarında 5 gol kaydedebildi. Buna karşılık Bursa temsilcisinin deplasman maçlarında zor gol yediği görülüyor. 8 deplasman maçına çıkan Karacabey Birlikspor, bu maçlarda kalesinde sadece 4 gol gördü.

Bursa ekibi, deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 de yenilgi alırken, 11 puan topladı.

3 HAFTADIR KAZANAMIYORLAR

Teknik direktörlüğünü Selçuk Buğdaycı’nın yaptığı Karacabey Birlikspor, son 3 maçında galibiyet sevinci yaşayamadı. Son galibiyetini 13.haftada Trabzon deplasmanında 2-0’lık skorla Arsinspor’a karşı alan Bursa ekibi, sonrasında oynadığı maçlarda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1, Kocaelispor’la 0-0, Payasspor’la da 1-1 berabere kaldı.

EN GOLCÜLERİ BATUHAN ER

Karacabey Birlikspor’un ligde attığı 13 golde 6 farklı futbolcunun imzası bulunuyor.

Bursa temsilcisi, geride kalan 16 haftada 13 gol atarken, Batuhan Er 7 golle takımının en golcü futbolcusu durumunda. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu gollerin 6’sını iç sahada, 1’ini ise deplasmanda kaydetti. Genç futbolcu, 6 golün 4’ünü ayakla, 2’sini penaltıdan, 1’ini ise kafayla attı.

Batuhan Er’in ardından Ali Serin 2 golle Karacabey Birlikspor’un en golcü ikinci futbolcusu olurken, Bursa temsilcisinin diğer gollerini Emre Akdağ, İlyas Yılmazer, İmam Almas ve Uğur Aktaş kaydetti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim