Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Sercan, takımda kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederken, geçen sezondan yarım kalan işi yeni sezonda tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Onur Tekin’le tatlı bir rekabet içerisinde olduklarının da altını çizen Sercan, “Hiçbir zaman birinci kaleciyim gibi bir düşünceye kapılmadım” ifadelerini kullanarak Çorum Belediyespor kalesinin emin ellerde olduğunu dile getirdi.

ÇEKİP GİTMEK

YAKIŞMAZDI

Çorum Belediyespor’da kaldığı için mutlu olduğunu yineleyen Sercan Çobanoğlu, “Öncelikle, Çorum Belediyespor formasını yeni sezonda da giyecek olmak beni heyecanlandırıyor. İmza töreninde de söylediğim gibi, geçen seneden yarım kalmış bir mevzu var. Bu nedenle de bırakıp gitmek bana yakışmazdı. İnşallah sözümüzü tutacağız ve hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.

BİRİNCİ KALECİYİM

GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE

SAHİP DEĞİLİM

Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın takımın başına geçmesiyle eldivenleri Burak Onur’dan alan ve sergilediği başarılı performansla Çorum Belediyespor’un Play-Off’a kalmasında önemli pay sahibi olan Sercan Çobanoğlu, bu performansının karşılığında Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’un radarına girerken, Konyaspor’a transferi son anda gerçekleşmemiş ve genç file bekçisi Çorum Belediyespor’u tercih etmişti. Yeni sezonda da kaleye geçmesine kesin gözüyle bakılan Sercan, altyapıdan profesyonel yapılan Onur Tekin’le tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu ifade ederken, “Hiçbir zaman birinci kaleciyim gibi bir düşünceye sahip olmadım” dedi. Böyle bir düşünce içerisinde olmasının Onur’a saygısızlık olacağının da altını çizen Sercan Çobanoğlu, “Üzerinde özellikle durmak istediğim bir konu var. Bazı insanların kafasında ‘Sercan’ın arkasında sadece Onur’un olması Sercan’ı rahatlatır çalışmaz’ gibi soru işaretleri ve düşünceler olabilir. Bu düşünce tarzı kendi açımdan Onur’a karşı benim saygısızlığımdan öte bir durum teşkil etmez. Şayet böyle bir izlenim olursa da hocalarımız gerekeni en iyi şekilde yapacaklardır.

Hangi şartlar altında olursa olsun, asla birinci kaleciyim diye hareket etmedim. Şuan Onur ile bir rekabet halindeyiz. Onur, iyi işler yapan ve kendine özgüveni olan genç bir yetenek. Her geçen gün kendine özgüveni artıyor. Kısacası kimin kalede görev alacağı hocalarımızın tercihinde olacaktır. Bize düşen tek görev, takımımızın başarısı için çalışmak. Biz de bunu en iyi şekilde yerine getirmek için uğraş veriyoruz.

Ben, geçen sezon bir çıta koydum ve artık onun üzerine çıkmak için çalışacağım” şeklinde konuştu.

GENÇ VE NE

İSTEDİĞİNİ BİLEN

BİR TAKIMIZ

Devam eden Kızılcahamam kampının gayet yararlı geçtiğini de ifade eden Sercan Çobanoğlu, takım olma yolunda önemli bir mesafe kat ettiklerinin altını çizerken, “Kampı değerlendirmek gerekirse, çok yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi çalışıyoruz, ayrıca takım olma yolunda da önemli işler oluyor. Şuan genç ve ne istediğini bilen bir takım olduk, takımda ağabey kardeş ilişkisi üst seviyede. Bunun da başarı için önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum” dedi.

ÇORUM’UN YERİ

ASLA 3.LİG DEĞİL

Geçen sezon 2.ligi şanssızlık sonucu kaçırdıklarını da ifade eden Sercan, yeni sezonda hedefe ulaşacaklarına inandığını belirtirken, “Bana göre Çorum’un yeri asla bu ligler değil. Çorum halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu sezon yarım kalan işin tamamlanması adına taraftarımızın da desteğiyle Anadolu Kartal’ını hak ettiği yere ulaştırmak adına ter dökeceğiz. İnşallah bunu da başarırız. Çünkü bizim tek düşüncemiz başarılı olmak” ifadelerini kullandı.

YUSUF HOCA

BÜYÜK ŞANS

Teknik Direktör Yusuf Tokuş’la ilgili olarak övgü dolu ifadeler kullanan Sercan Çobanoğlu, “Yusuf hocamız pozitif ve sürekli başarıya giden yolda neler yapabileceğimizi anlatıyor. Yusuf hocamızın genç oyuncular için müthiş bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim