TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediye’yi 2-1’lik skorla geçerek puanını 39’a yükseltirken, en yakın takipçisi Başkent ekibi Altındağ Belediye’nin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak yıllar sonra 3.Lig’e dönen Kırşehir Belediyespor’da yönetim takımın başına geçen sezon Pazarspor’da önemli işlere imza atan Selahaddin Dinçel’i getirdi. Çorum’da değeri bilinmeyen ve bugüne kadar ciddi anlamda görev verilmeyen Nurettin Kabalak da Selahaddin Dinçel’in ekibinde kaleci antrenörü olarak görev aldı.

Kırşehir Belediyespor, mütevazı kadrosuyla dikkat çeken sonuçlar alırken, bir anda kendisini zirvede buldu. Selahaddin Dinçel’le birlikte Pazarspor’dan Kırşehir Belediyespor’a transfer olan Yeni Çorumspor’un eski futbolcularından Turgay An attığı 12 golle takımına kritik puanlar kazandırıp kazanılan başarıda önemli pay sahibi oldu. Nurettin Kabalak’ın çalıştırdığı kaleciler ise başarılı bir performans göstererek takımlarının başarısında pay sahibi oldular.

BİLDİĞİMİZ OYUNCULARLA ÇALIŞIYORUZ

Kırşehir Belediyespor’un geçen hafta sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u 2-1 yendiği maçtan sonra takıma verilen 1 günlük izni değerlendirmek üzere memleketi Çorum’a gelen kaleci antrenörü Nurettin Kabalak, mütevazı kadro ile elde ettikleri başarının sırrını açıkladı. Gazetemizi ziyaret eden Kabalak, “Selahaddin Hoca kadroyu oluştururken hep bildiği oyuncuları alır. Menajerlerin önerdiği ve bilmediği oyuncuyu asla transfer ettirmez. Kadroyu bildiği ve tanıdığı oyunculardan oluşturduğu için diğer takımlara göre uyum sorunu daha az oluyor. Bu da, kaynaşma ve takım ruhunu yakalama yolunda büyük bir etken oluyor. Bu sezonki kadromuzda, geçen sezon birlikte oynayan tam 7 oyuncumuz var” dedi.

Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve Kırşehir halkının da takıma destek verdiğini kaydeden Nurettin Kabalak, hedeflerinin 2.lige yükselmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim