Bartın’da düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi (ANALİG) Judo Grup Birinciliği’ne katılan Çorum Karması, hem kızlarda, hem de erkeklerde yarı final grubuna yükseldi.
İdareci Hüseyin Üstündağ başkanlığında, antrenörler Hakan Taştan, Savaş Taştan ve Celalettin Kıyışkan nezaretinde Çorum karmasından 14 judocu mücadele ederken, 40 kiloda Emel Uçar, 48 kiloda Şeyma Hacer Yağlı birinci, 36 kiloda Nursena Öztürk, 38 kiloda İbrahim Bolat, 70 kiloda Hasret Sabuncu ikinci, 44 kiloda Ebru Demiröz, 50 kiloda Bayram Şahin, 55 kiloda Burak Cankar, 60 kiloda Rıza Sabuncu ve +73 kiloda Emircan Solak üçüncü, 52 kiloda Rabia Yetik ve 46 kiloda Mikail Pembe de beşinci oldular.
Aynı zamanda Judo İl Temsilcisi Hüseyin Üstündağ, Bartın’da aldıkları bu dereceler üzerine, hem kızlarda, hem de erkeklerde yarı final grubuna yükseldiklerini, yarı final müsabakalarının 14-15 Şubat’ta Sinop’ta yapılacağını söyledi. Üstündağ, Sinop’ta dereceye giren il karmalarının 4-5 Nisan’da aydın-Kuşadası’nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim