İyi bir kadro kurduklarını ve çok iyi bir hazırlık döneminden sonra ligin ilk maçını kazanıp sezona galibiyetle başlamayı hedeflediklerini ifade eden Fahrettin Sayhan, “Ligin ilk maçlarının zor olduğunu biliyorduk. Bu maçın da zorluk derecesinin yüksek olacağını söylemiştik. Nitekim öyle de oldu.
Maça çok iyi başladık. İlk dakikalarda golü bulup öne de geçtik. Ancak ilk 10 dakikadan sonra sahada yoktuk. Sahada hareketsizdik. İletişimsizlik ve konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Çok basit goller yedik ve bunun neticesinde sahadan puansız ayrıldık. Sezona hem de kendi seyircimizin önünde puansız başlamanın üzüntüsünü yaşadık.
Burada bir suçlu aramıyoruz. İlla bir suçlu arayacaksak, o da benim. Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Hazırlık maçlarındaki takımla, Dersimspor maçındaki takım arasında yüzde yüz bir fark var. En kısa sürede eksiklerimizi giderip, Çorum ve Belediyespor’a layık sonuçları alacağımıza inanıyoruz. Kimse paniğe ve endişeye kalıplasın. Bu takım birkaç hafta sonra gerçek kimliğini bulacak” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim