Yeni Çorumspor 17.hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor’a 2-0 yenilerek sezonun ilk yarısını 31 puanla 4.sırada tamamlarken, Teknik Direktör Bahri Kaya hedefledikleri puan barajına ulaştıklarını söyledi.

YORUMSUZ YENİLDİK

2-1 kazandıkları Yılport Samsunspor maçından sonra mutlak 3 puan parolasıyla gittikleri Kırklareli deplasmanında 2-0 kaybettikleri maçla ilgili ayrıntılı bir analiz yapmayan teknik direktör Bahri Kaya, “Yorumsuz yenildik” derken, bu maçla ilgili söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade etti.

HEDEFİ TUTTURDUK

Genel hatlarıyla sezonun ilk yarısını da kısaca özetleyen deneyimli teknik adam, “Sezonun ilk yarısı için 30’un üzerinde bir puan hedefi belirlemiştik. Biz 31 puan topladık ve istediğimiz hedefe ulaştık.

Kaybetmeyi hak etmediğimiz birkaç maç var. Bu maçları da kazanmış olsaydık ilk yarıyı 34 veya 35 puanla bitirebilirdik. Bunun için de ayrıca üzgünüz” dedi.

BU LİGDE HERŞEY OLABİLİR

Çok zorlu bir grupta yer aldıklarını ve ikinci yarının her şeye açık olduğunu da kaydeden Bahri Kaya, “Bizim ligimiz, dönemeçlerle, yokuşlarla, dikenlerle, taşlarla dolu bir lig. İkinci yarı bu zorlukta maçlar bizi bekliyor. Biz, tüm zorluklara rağmen hedefimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim