1-1 biten maçın ilk yarısında elektriklerin kesilmesi ve ikinci yarının loş ışıkta oynandığını hatırlatan Yusuf Tokuş, “Doğrusu, bizim için ölçü olacak bir maç olmadı. İstediğimiz şartlar oluşmadı. İlk yarıda ışıklandırmada yaşanan sorun nedeniyle oyunun bir süre durması, ikinci yarının karanlıkta oynanması nedeniyle 90 dakika oynatmayı düşündüğümüz futbolcuları oynatamadık. Genel anlamda bizim için ölçü olmadı. Biz de ölçü olarak Kızılcahamam kampında oynadığımız maçları baz alacağız” şeklinde konuştu.

Her takım gibi kendilerinin de yüzde 60-70 oranında lige hazır olduklarını kaydeden Yusuf Tokuş, “Fizik olarak lige hazırız. Tek eksiğimiz oyun sistemimizin oturması. Bu da maç oynayarak olacak bir şey. 4-5 hafta sonra tam anlamıyla hazır olacağız” dedi.

Cumartesi günü Büyükçekmece Tepecikspor’la oynayacakları maçla ilgili de konuşan genç teknik adam, “Sezonun ilk maçını deplasmanda oynayacağız. Puan ya da puanlar alarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Deplasman maçlarındaki parolamız ‘yenemiyorsan yenilme’ olacak” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim