2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B grubunda mücadele eden ve şampiyonun belli olacağı play-off grubuna yükselmeyi garantileyen İskilipspor’un 90. Kuruluş yıl dönümü kutlandı.
İskilip Atatürk Orman Çiftliği’nde düzenlenen kutlamaya; Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öçal, İskilipspor Kulüp Başkanı Ali Sülük, kulübün eski ve yeni yöneticileri, kurum müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, davetliler ile futbolcular katıldı.
Yemekli düzenlenen kutlama programında açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Ali Sülük yaptı. Sülük, görevi devredeceğini ancak her zaman kulübün hizmetinde olduğunu kaydetti.
İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Belediye olarak ilçede sporun gelişimi için gerekli katkıyı sağladıklarını belirtirken, Şehit Mikail Kaya Stadı’nın zeminin sentetik çim yapılması ile ilgili kararın alındığını. Zeminin normal çim yerine sentetik olacağını açıkladı. Çatma, ilçe sporunun gelişimine katkıda bulunan herkese teşekkür ederken, İskilipspor’un 90.kuruluş yıldönümünü kutladı.
Son olarak konuşan ilçe kaymakamı Şuayip Gürsoy da, İskilip’te İskilipspor ve İskilipgücü’nün tatlı bir rekabet içerisinde ilçenin tanıtımına katkı sağladığını dile getirirken, iki kulübe de teşekkür etti.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim