İskilipgücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Son 1 yıldaki çabaları ile tesislerimizin tamamlanmasını sağlayan, sporcularımıza ileriye yönelik umut ve güven veren Sayın Savcımız Hakan Yüksel Bey, bıkmadan usanmadan ilçemiz ve çocuklarımız için kaynak yaratmaya devam ediyor.
Son olarak; projelerimizi ve çalışmalarımızı yakın dostu olan Spor Toto Teşkilât Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu 'na anlatarak reklâm ve sponsorluk antlaşması yapmamıza vesile oldu. Kulüp faaliyetlerimiz ile ilgili brifing dosyamızı Sayın Kasapoğlu'na ileten Hakan Bey ilçemize ve gençlerimize yaratılan kaynağın mimarı oldu.
Bize inanan ve reklâm sözleşmesini imzalayarak maddi ve katkı sağlayan Spor Toto Teşkilât Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Desteklerinden dolayı Savcı Hakan Yüksel’e teşekkür eden Nihat Armutcu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Ustaoğlu’nu İskilip’e davet etti. Armutcu, Kasapoğlu’nun kendilerine; “Faaliyetlerinizi Sayın Savcımız vesilesi ile yakından takip ediyorum ve tüm Türkiye 'ye örnek bir kulüp olduğunuzu düşünüyorum. Sizler bu şekilde devam ettikçe bizde size her zaman destek olacağımızın sözünü veriyorum. Ayrıca dolmanızın tadı damağımda kaldı. İnşallah İskilip'te yemek nasip olur” dediğini söyledi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim