Ligde ilk 3 mücadelesi verecek olan İskilipgücü, ikinci hazırlık maçında Osmancık Belediye ile karşılaştı. Cumartesi günü Osmancık İlçe Sahasında oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçta İskilipgücü ilk yarıyı Uğur’un golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Osmancık Belediye Sefa’nın ceza sahası dışından attığı golle beraberliği sağlarken, bol pozisyonlu maçta İskilipgücü bir yan top organizasyonunda Yavuz’la ikinci golü buldu. Sedat Serhat Tataroğlu’nun hakemliğini yaptığı maçta başka gol olmayınca İskilipgücü sahadan 2-1 galip ayrıldı. İskilip temsilcisi, ilk hazırlık maçında ise Çorum Belediyespor’un U19 takımı ile karşılaşmış ve mücadele 0-0 bitmişti.

İskilipgücü Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü Nihat Armutcu, takım olarak her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ifade ederken, hedeflerinin sezonu ilk 3 takım arasında bitirmek olduğunu yineledi.

Osmancık Belediyespor’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Nihat Armutcu, saha konusunda ciddi sorunlar yaşadıklarını söyledi. Armutcu, İskilip’teki Şehit Mikail Kaya Stadı’nın zemininin çok kötü olduğuna dikkat çekerken, “Çorum’dan 7 futbolcumuz var. Onlar Çorum’da çalışıyorlar. İskilip’teki futbolcularla sadece fiziksel çalışmalar yapabiliyoruz. Zemin çok kötü olduğu için topla istediğimiz çalışmaları yapma şansımız olmuyor” dedi.

Armutcu, önümüzdeki Cumartesi veya Pazar günü Kastamonu Yolspor’la bir hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim