Ankara buluşmasında olumlu tepkiler alan İskilipgücü Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul buluşmasını ise 12 Mayıs Cumartesi günü Üsküdar Belediye Nikah Sarayı’nda gerçekleştirirken, gecenin onur konuğu ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen oldu. 3 kazan İskilip dolmasının ikram edildiği gecede, Hayat Teknoloji sahipleri Sayın Hasan Sarı ve Atilla Çalkut Mamur Ajans sahibi Hakan Hamdi Manici Avukat ve İşadamı Murat Akdeniz İşadamı Mustafa Sinan Dolma kazanlarının sponsorluğunu yaptılar. Gecenin bir diğer sponsorlarından Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Saadettin Karaca ise İskilipgücü Kulübü yararına satışa çıkartılan İskilip tablosunu Bin TL bedelle satın alarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e hediye etti.

İstanbul’da yaşayan İskiliplilerin bir araya geldiği gecede açılış konuşmasını İskilipgücü Başkanı Nihat Armutçu yaptı. Konuşmasında böyle bir gecede aynı çatı altında toplanmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Armutçu, geceye katılan herkese teşekkürlerini iletti. İskilipgücü’nün faaliyetlerini içeren bir sunum yapan Armutçu, konuşmasının sonunda hedeflerini ve yapmak istediklerini hemşerilerine anlattı.

Geceye onur Konuğu olarak katılan Üsküdar Beld Başkanı Hilmi Türkmen selamlama konuşmasında İstanbul da yaşayan İskiliplilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İskilipgücü 'nün faaliyetlerinden çok etkilendiğini belirten Başkan Türkmen bundan sonra kulübe her türlü destek olacağı sözünü verdi. Konuşmaların ardından plaket takdim törenine geçilerek gece sona erdi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim