SAHA: Nazmi Avluca.

HAKEMLER: Emrah Okan, Oğuzhan Yeşilyurt, Alperen Kıratik.

ÇORUM İŞİTME ENGELLİLER: Erkan, Hüseyin, Murat, Gökmen, Salim, Sait, Yakup Küre (Bülent), Emirhan, Doğukan (Arif), Vahdettin, Ramazan (Ferdi)

KIRŞEHİR İŞİTME ENGELLİLER: İbrahim, Murat Sarı, Recep, Akif, Ömer, Erdal, Murat Aktaş (Fethullah), Süleyman (Samet), Sami (Faik), Mehmet Sarı, Ramazan.

GOLLER: Dk. 17 Ramazan, Dk.36 Yakup, Dk.74 (penaltıdan) Doğukan, Dk.76 Sait.

Türkcell Sağırlar 1.Lig A grubu 3.hafta maçında Çorum İşitme Engelliler ile Kırşehir İşitme Engelliler Çorum Nazmi Avluca Sahası’nda karşı karşıya geldi. Saat 13.00’de başlayan mücadeleye konuk ekip etkili başladı. İlk dakikalarda Sami ve Mehmet Sarı ile net pozisyonlardan faydalanamayan Kırşehir temsilcisi daha sonra oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. 17.dakikada Ramazan ile 1-0 öne geçen Çorum İşitme Engelliler, 36.dakikada Yakup ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Çorum temsilcisi, 74’de Doğukan’ın penaltıdan attığı gol ile farkı 3’e çıkardı. Bu golden hemen 2 dakika sonra Sait ile bir gol daha bulan Kırmızı-Siyahlılar skoru 4-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-0 Çorum İşitme Engellilerin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından grupta ilk galibiyetini alan Kırmızı-Siyahlılar 3 puanla tanışırken, Kırşehir temsilcisi ise 4 puanda kaldı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim