Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Körfez İskenderunspor maçını kazanıp Play-Off’a kalmakla işlerinin bitmediğini belirtirken, “Şimdi sırada finale kalmak var” dedi.
İki takım açısından da hayati önem taşıyan Körfez İskenderunspor maçının teknik değerlendirmesine girmeyen Bozkurt, “Haftalardır zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz. Hepsinden de alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Futbolcularımı ve ekibimi kutluyorum. Elde ettiğimiz başarıda büyük pay sahibi olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize her türlü desteği veren ve imkânı sağlayan Onursal Başkanımız Muzaffer Külcü Bey, Başkanımız Zeki Gül Bey ve yönetimimize de ayrıca teşekkür ediyorum.
Play-Off’a yükselmek hedeflerimizden sadece biriydi. Play-Off’a çıkmakla işimiz bitmedi. Önümüzde Niğde Belediyespor’la oynayacağımız iki kritik maç var. Bu maçlarda gerekli skorları alıp finale yükselmek önceliğimiz. Finalde de galip gelip 2.lige çıkmak ana hedefimiz. Ben, bunu başaracağımıza inanıyor ve futbolcularıma güveniyorum.
Taraftarımızdan, Perşembe günü de tribünleri doldurup takımlarına destek olmalarını istiyorum. Onların da desteği ile rövanş için avantajlı bir skor alacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim