Çorum Belediye, Salı günü sahasında Niğde Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başlarken, İdari Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram önemli açıklamalarda bulundu. İstanbulspor’dan sonra Adliyespor karşısında alınan yenilgi üzerine teknik heyette kan değişimine gidilip gidilmeyeceği merak edilirken, Mustafa Özbayram bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Son haftalarda alınan sonuçlar bizi elbette çok üzdü. Teknik heyet anlamında kan değişikliği gibi konular gündeme geldi. Yavuz Hoca, ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Bu nedenle yolumuza kendisi ve ekibiyle devam edeceğiz” dedi.

2.LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ
En kısa sürede toparlanarak yeniden üst sıralara tırmanacaklarına ve Play-Off’tan da olsa 2.lige yükseleceklerine inandıklarını da dile getiren Mustafa Özbayram, “Her Çorumlu gibi Biz de takımımızın bir üst lige çıkmasını arzuluyoruz. Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar elbette moralleri bozmuştur. Ancak biz futbolcularımızın ve teknik heyetimizin bu takımı Play-Off’a taşıyacağına inanıyoruz.
Ne yönetimimizin, ne de teknik heyetimizin futbolcularımıza karşı en ufak bir önyargısı yok. Ligde budan sonra kalan maçlarımızı kazanarak bir an önce üst sıralara yükseleceğimize inancımız sonsuz. Bu takımın bunu başaracak güce sahip olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim