Çorum Futbol Kulübü İkinci Başkanı Mustafa Şeker önceki gün yeni yaşına girdi. Genç Başkan için Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın, teknik heyet ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Şeker, kutlamadan sonra taraftarlara önemli mesajlar verdi.

Çorum Futbol Kulübü, önceki gün kamptaki ikinci hazırlık maçında 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırşehir Belediyespor’la karşılaşırken, maçtan sonra sahada Mustafa Şeker’in doğum günü kutlandı. Mustafa Şeker, daha önce hazırlanan doğum günü pastasını keserken, Oğuzhan Yalçın, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından doğum günü kutlamasıyla ilgili fotoğrafları paylaşan İkinci Başkan Mustafa Şeker, yazdığı notta da takıma güvenini yineledi. Bu sezon da şampiyon olacaklarına yürekten inandığını ifade eden Mustafa Şeker, “Antalya kampımızın son antrenmanında, sürpriz bir doğum günü pastası ile doğum günümü kutlayan tüm oyuncu kardeşlerime, genel koordinatörümüz Oğuzhan Yalçın kardeşime, değerli hocalarımıza, sağlık görevlilerimize ve ekibimizde görev alan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayrıca büyük Çorumspor taraftar gruplarına, iyi dilek mesajları ileten tüm dostlarıma ve büyük Çorumspor ailesine çok teşekkür ediyorum.
Biz mutlu, büyük bir aileyiz...
Başarılı bir kamp dönemi geçiren takımımızın bu yıl da şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Takımınıza gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz büyük Çorumspor ailesi... İnanmışlar ordusu bu yıl da tarih yazacak!” ifadelerini kullandı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim