TFF 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off yarı finallerinin rövanş maçları bugün oynanacak. Yeni Çorumspor, sahasında 1-0 kaybettiği maçın ikinci ayağında Kocaelispor’la deplasmanda karşılaşacak.

Evinde aldığı yenilgi ile final şansını zora sokan Yeni Çorumspor, final için çok umutlu. Kırmızı-Siyahlılar maçtan iki gün önce Kocaeli’ye gidip kamp kurarken, tüm planlar finale kalma üzerine yapıldı. Cuma günü oynanan maçtan sonra yaşanan olaylar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan kaleci Onurcan ve stoper Uğur dışında eksik bulunmuyor. Onurcan’ın yerine kaleye Onur geçecek. Stoperde ise Mümin’in yanında kimin oynayacağı henüz belli değil. Teknik direktör Bahri Kaya, Kemal, Osman ve Batuhan arasından tercih yapacak.

Kocaelispor’da ise sakatlıkları süren iki Kerem’in yanı sıra Fatih forma giyemeyecek. Teknik direktör Galip Gündoğdu’nun Çorum’da sahaya sürdüğü ilk 11’den Gökdeniz’in yerine Hamza’ya görev vererek tek değişiklik yapması bekleniyor.

Yeni Çorumspor’la Kocaelispor arasında bu akşam Kocaeli Stadı’nda oynanacak play-off yarı finali rövanş maçında İstanbul bölgesi B klasman hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Saat 19.30’da başlayacak maçta Filiz’in yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Segâh Tunçkol ve Şenol Bektaş yapacak. Aynı bölgeden Mehmet Türkmen de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim