Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Cizrespor’u 1-0 yendikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, “inandılar ve kazandılar” ifadesini kullanırken, genç futbolcuların performansından memnun kaldığını söyledi.

Üst üste aldıkları üç yenilginin ardından Cizrespor karşısında tüm olumsuzluklara rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydeden Aurelio, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk ve buna göre hazırlandık. Önemli eksiklerimizin olduğunu ancak sahaya 11 kişi çıkacağımızı daha önce söylemiştik. Bizim için çok önemli olan, bu maçta forma şansı verdiğimiz futbolcularımızın gerçekten iyi bir performans sergilemeleriydi. İnandılar ve kazandılar, kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

İlk yarının kalan iki maçını kazanıp devreye moralli girmek istediklerini de belirten Mehmet Aurelio, “İlk yarının kalan iki maçında sahamızda Karacabey Belediye ve deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşılaşacağız. Hedefimiz bu iki maçı da kazanmak. İkide iki yapıp devre arasına en iyi şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Teknik direktör Aurelio, Cizrespor maçında kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim