İkinci yarı hazırlıklarını Antalya-Lara’da sürdüren Yeni Çorumspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 6 futbolcuya dün düzenlenen bir törenle imza attırdı.

Takımın konakladığı Miracle Otel’de düzenlenen imza törenine; Başkan Fatih Özcan, 2.Başkan Mustafa Şeker ve Başkan Yardımcısı Hamit Işık katıldı.

Başkan Fatih Özcan, ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda takıma katkı sağlayacağına inandıkları futbolcuları kattıklarını belirterek anlaştıkları oyuncuları bir kez daha tanıttı. Başkan Özcan, futbolcuların basına tanıtıldığı törende kâğıtlara imza atmaya gerek olmadığını belirtirken, “Biz imzaları gönüllere attık” dedi.

Törende; Pazarspor’dan stoper Uğur Bulut ve kaleci Reşat Şen, Serik Belediyespor’dan sol kanat-forvet Volkan Serim, Fatsa Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kaan Güdü, Elaziz Belediyespor’dan stoper Osman Bodur ve bir süredir Yeni Çorumspor’la antrenmanlara çıkan Rusya 2.Lig takımlarından Kavkaztransgz’dan Laçin Mehmetoğlu kendilerini Yeni Çorumsporlu yapan sözleşmelere imza attılar.

Editör: TE Bilisim