9 Temmuz’da 2017-2018 sezon hazırlıklarına start verecek olan Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Yeni sezona iddialı girmenin planlarını yapan Kırmızı-Siyahlı yönetim bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürütürken, genel kaptan Kenan Aşkan, bayram öncesi görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı bir sağ bek, bir orta saha ve birde forvet arkası oynayan 3 futbolcu ile en geç cumartesi günü masaya oturup imza atacaklarını söyledi. Bu futbolcuların isimlerini şuan için söylemekten çekinen genel kaptan Kenan Aşkan bu 3 futbolcunun Çorum Belediyespor’a çok önemli katkılar sağlayacağının da müjdesini verdi.

Daha önce Kırmızı-Siyahlılar iç transferde Akın Karaaslan, Abdullah Karmil, Yakup Kayış, Salim Uzun, Tevfik Doğukan Pala ve Sercan Çobanoğlu, dış transferde ise Muhammed Enes Yılmaz, Emre Yüksektepe, Yasin Dülger, Taner Gürsoy ve Abuzer Gaffur Toplu ile anlaşma sağlanmıştı. Cuma veya Cumartesi günü imzaya gelecek olan 3 futbolcunun dışında teknik direktör Yusuf Tokuş’un ısrarla takıma kazandırmak istediği Sami İzcican ve Berke Bıyık transferlerinde ki son durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim