Çorum Belediyespor’un başındaki ilk maçında Van’dan galibiyetle dönen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, camiayı umutlandıracak açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir takıma sahip olduklarını dile getiren genç teknik adam, “İlk yarıyı ilk beşte bitirebilirsek şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oluruz” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Zirve yarışından kopmamak ve yeniden umutlanmak adına Van Büyükşehir Belediyespor maçının çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Hem zirve ile puan farkının daha da açılmaması, hem yeniden umutlanmak, hem de deplasman fobisine son vermek için Van maçı çok önemliydi. Bu yüzden tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık.
Maçın ilk yarım saatlik bölümünde üstün olan taraf bizdik. Devrenin son 15 dakikasında Van Büyükşehir Belediye üstünlüğü ele aldı.
İkinci yarıya iki takım da iyi başladı. Biz golü bulan ve öne geçen taraf olduk. Golden sonra istem dışı geriye yaslandık ve kalemizde golü gördük. Son bölümlerde bir şeyler olacağı belliydi. Golü atacağımızın sinyallerini alıyorduk. Öyle de oldu. Son dakikada da olsa galibiyet golünü bulduk ve istediğimizi aldık.
Çok önemli bir galibiyet aldık. Deplasman fobisinden de kurtulduk. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Burada, galibiyet kadar önemli olan, futbolcularımın golü yedikten sonra verdikleri olumlu tepki. Bu tepkiyi verebiliyor ve devamında kazanabiliyorsak bu çok iyi bir şey” şeklinde konuştu.

KISA VADEDE YUKARILARI YAKALAMALIYIZ
Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını da dile getiren genç teknik adam, “Van maçıyla iyi bir iş çıkardık. Şimdi önümüzde lider Kastamonuspor’la oynayacağımız çok kritik bir maç var. Taraftarımızın da desteği ile galibiyet hedefliyoruz. Bu maçtan da alacağımız bir galibiyet bizi zirveye bir adım daha yaklaştıracak. Kısa vadede yukarıları yakalamalıyız. Bunun için de galibiyet serisine ihtiyacımız var.

İLK YARI HEDEFİ 27-28 PUAN
İlk yarıyı 27-28 puanla bitirmeyi hedefliyoruz. Eğer işler istediğimiz gibi gider ve ilk yarıyı ilk beşte bitirebilirsek, şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz. Devreyi 6, 7.veya 8. sırada bitirirsek o zaman hedefimiz play-off olur.
Ben, kumaşı iyi futbolculardan kurulu bir takım olduğumuzu ve son ana kadar hedefi kovalayacağımıza inanıyorum. Bunun için şehrin bize inanıp güvenmesini, destek olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim