Payasspor maçına iyi hazırlandıklarını ve sahaya galibiyet için çıktıklarını belirten Mehmet Aurelio, “İyi hazırlandığımız maçta erken gelen gol takımımızı olumsuz etkiledi. Kalemizde gördüğümüz gole erken cevap vermemize rağmen 32 ve 44. dakikalarda yediğimiz gollerle soyunma odasına 3-1 geride gittik.

İkinci yarıda hem oyun üstünlüğünü ele aldık, hem de 57. dakikada ikinci golü bulup farkı bire indirdik. Ancak geri kalan dakikalarda oyun hakimiyeti yine bizde olmasına rağmen aradığımız golü bulamadık ve sahadan puansız ayrıldık.

Netice itibariyle özellikle ilk yarıda ortaya koyduğumuz futbol bize yakışmadı. İkinci yarıda futbolcularımız maçı çevirmek adına iyi mücadele ettiler. Ancak sahadan istediğimiz neticeyi alamadan ayrıldık.” Şeklinde konuştu.

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN

Payasspor maçının artık geride kaldığını ve uzun lig maratonunda daha birçok maçlarının olduğunu kaydeden Aurelio, “Artık tamamen Pazar günü sahamızda oynayacağımız Bucaspor maçına odaklandık. Tabi ki Payasspor maçından gerekli dersleri çıkartacağız. Şimdi önümüzde Bucaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz.

Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Kalan maçlarımıza içeri veya dışarı gözüyle bakmadan kazanmak için çıkıp sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.

Rıfat KARA

Editör: TE Bilisim