Çorum Futbol Kulübü’nün de mücadele ettiği TFF 2.Lig’de 2020-21 Sezonunun fikstürü dün Ankara’da çekildi. Beyaz grupta yer alan Çorum Futbol Kulübü sezonun ilk maçını sahasında şampiyon adaylarından Manisa FK ile 20 Eylül Pazar günü sahasında oynayacak. 2.haftayı bay geçecek olan Çorum FK, 3.haftada ise şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Kocaelispor’a konuk olacak.

Ligde yeni sezon 20 Eylül Pazar günü oynanacak maçlarla start alacak olup, ilk yarı 3 Ocak 2021’de oynanacak 19.hafta maçları ile tamamlanacak. 24 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı ise 8 Mayıs’ta tamamlanacak.

Şampiyonluk mücadelesi verecek takım sayısının çokluğu nedeniyle oldukça zorlu bir gruba düşen Çorum Futbol Kulübü’nün fikstürü de zorluk derecesi en yüksek maçlarla başlıyor. İlk hafta sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Çorum Futbol Kulübü grubun 19 takımlı olması nedeniyle 2.haftayı BAY geçecek.

3.haftada şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Kocaelispor’a konuk olacak olan Çorum Futbol Kulübü, 4.haftada Afjet Afyonspor’u ağırlayacak. 5.haftada Bursa deplasmanında İnegölspor’la karşılaşacak olan Çorum temsilcisi, 6.haftada sahasında Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında galibiyet arayacak.

7.haftada Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeş’nin konuğu olacak olan kırmızı-siyahlılar, 8.hafta maçında Başkent ekibi Ankara Demirspor’u konuk edecekler.

9.haftada İstanbul’da Sancaktepe Futbol Kulübü ile oynayacak olan Çorum Futbol Kulübü, 10.haftada Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler’le Çarşamba mesaisinde kozlarını paylaşacak.

11.hafta maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor’un konuğu olacak olan kırmızı-siyahlılar, 12.haftada ligin yeni takımlarından 24 Erzincanspor’u ağırlayacaklar.

13.hafta maçında bir başka şampiyon adayı Hekimoğlu Trabzon’a konuk olacak olan Çorum Futbol Kulübü, 14.hafta maçında ligin zayıf takımlarından Şanlıurfaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

15.hafta maçında Uşakspor’la deplasmanda oynayacak olan Çorum temsilcisi, 16.haftada Başkent ekibi Hacettepe’yi konuk ettikten sonra 17.haftada Zonguldak Kömürspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İlk yarının son iç saha maçını 18.haftada Gümüşhanespor’la oynayacak olan kırmızı-siyahlılar, ilk yarıyı Sarıyer’le İstanbul’da oynayacakları maçla birlikte tamamlayacaklar.

İLK YARIDA HAFTA İÇİ ÜÇ MAÇ VAR

Çorum Futbol Kulübü’nün de yer aldığı TFF 2.Lig’de yeni sezonun fikstürü dün Ankara’da çekildi ve takımların maç programları belli oldu.

Sezon planlamasına göre, 5, 10 ve 15.hafta maçları Çarşamba günleri oynanacak. Çorum Futbol Kulübü 5.haftada deplasmanda İnegölspor’la, 10.haftada sahsında Amed Sportif Faaliyetler’le, 15.haftada ise yine deplasmanda Uşakspor’la karşılaşacak.

Ligin ikinci yarısında ise 24, 29 ve 34.hafta maçları hafta içerisinde oynanacak.

ÇORUM FK’NIN İLK YARI MAÇLARI

1.HAFTA

20 Eylül Pazar

Manisa FK

2.HAFTA

BAY

3.HAFTA

4 Ekim Pazar

Kocaelispor (D)

4.HAFTA

11 Ekim Pazar

Afjet Afyonspor

5.HAFTA

14 Ekim Çarşamba

İnegölspor (D)

6.HAFTA

18 Ekim Pazar

Niğde And. FK

7.HAFTA

25 Ekim Pazar

Ergene Velimeşe (D)

8.HAFTA

1 Kasım Pazar

Ankara Demir

9.HAFTA

8 Kasım Pazar

Sancaktepe (D)

10.HAFTA

11 Kasım Çarşamba

Amed S.F.

11.HAFTA

15 Kasım Pazar

K.Maraş (D)

12.HAFTA

22 Kasım Pazar

Erzincanspor

13.HAFTA

29 Kasım Pazar

H.Trabzon (D)

14.HAFTA

Aralık Pazar

Şanlıurfaspor

15.HAFTA

9 Aralık Çarşamba

Uşakspor (D)

16.HAFTA

13 Aralık Pazar

Hacettepespor

17.HAFTA

20 Aralık Pazar

Zonguldak (D)

18.HAFTA

27 Aralık Pazar

Gümüşhanespor

19.HAFTA

3 Ocak Pazar

Sarıyer (D)

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim