Play-Off’a yükselecek takımın son hafta belli olacağını sık sık dile getirdiğini hatırlatan Yavuz İncedal, “Her şeyin son hafta belli olacağını daha önce birçok kez söyledim. Öyle de oldu.
Bursa Nilüferspor karşısında sahaya gol arayan, pozisyon üreten ve rakibe pozisyon vermeyen bir anlayışla çıktık. Öyle de yaptık. Direkten dönen iki topumuz, karşı karşıya iki pozisyonumuz var. Demek ki, sahada doğru işler yapmışız.
İkinci yarıda, golü de bulduk. Ancak son dakikalarda, tartışılabilecek bir penaltı kararı sonrası kalemizde beraberlik golünü gördük. Sonuçta, sahadan istediğimizi alarak ayrıldık, mutluyuz.
Play-Off’a kalarak ilk hedefimize ulaşmış olduk. Şimdi önümüzde Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağımız çok kritik iki maç var. Bu maçlar sonunda finale yükselmek ve 2.lige bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Teknik patron İncedal, Bursa’ya kadar gelerek kendilerine destek veren TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kulüp Başkanı Zeki Gül, yöneticiler, taraftarlar ve basın mensuplarına da teşekkür etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim