10 Temmuz’da start alan Çorum etabının oldukça verimli geçtiğini belirten genç teknik adam, 18 günlük çalışma programı içerisinde futbolcuların hırslı ve istekli olmalarından dolayı memnun olduğunu söyledi.

İlk bölümde daha çok tanışma ve kaynaşma üzerine hazırlıklar yaptıklarını belirten Teknik Direktör Yusuf Tokuş, “Daha sonra koşu, güç ve kuvvet ağırlıklı antrenmanlar yaptık. İlk etabın sonlarına doğru taktiksel çalışmalara ağırlıklar vererek oyuncuların son durumunu görmeye çalıştım. Bu süreç içinde de oyuncularımdan iyi elektrik aldım. Hırslı ve istekli olmaları beni oldukça memnun etti. Ben Çorum’da yaptığımız antrenmanlar süresince futbolcularıma hep çok çalışanın ilk 11’e gireceğini söyledim. Ben bile şuan ilk 11’in hangi futbolculardan kuracağımı bilemem. Yarın başlayacak kamp süresinde yapacağımız hazırlık maçlarında kim daha çok formayı hakkettiğini gösterir ve çalışırsa forma onundur” dedi.

KALECİ KONUSUNDA ACELECİ OLMAYACAĞIZ

Bir kaleci alarak transferi kapatmayı planlayan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş, kaleci transferi konusunda acele etmeyeceklerini söyledi.

Sercan Çobanoğlu ve Onur Tekin’in performansından oldukça memnun olduğunu da dile getiren 46 yaşındaki teknik adam, “Çorum’da yaptığımız antrenmanlarda Sercan ve Onur’un performansından çok memnun kaldım. Transfer edeceğimiz kaleci bu iki kalecimizin önüne kesinlikle geçmeyecektir. Sadece bu iki kalecimizle yarışacak kalitede bir transfer yapmayı planlıyoruz. Şuan görüştüğümüz 4 isim var ama parasal konuda anlaşma sağlayamadık. O yüzden bu konuda fazla aceleci davranmak istemiyoruz. Geç olsun ama güç olmasın. Kamp döneminin sonlarına doğru da bu transfer gerçekleşebilir. Ya da hiç kaleci transfer etmeyiz altyapıdan bir kaleci kadroya katabiliriz” şeklinde konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim