Yeni sezon hazırlıklarına Çorum’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren Çorum Futbol Kulübü’nde ilk etap çalışmaları Cumartesi günü yapılan antrenmanla sona erdi. Pazar günü takıma tam gün izin veren tecrübeli teknik adam 1.etap çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi. Salı günü başladıkları yeni sezon hazırlıklarında sorun yaşamadıklarını belirten Bahri Kaya, “Cumartesi günü yaptığımız son antrenman ile 1.etapı tamamladık. Pazar günü takıma tüm gün izin vereceğim. Pazartesi (bugün) gününden itibaren de Çorum’da ki 2.etap hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

İç ve dış transfer hakkında da açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Geçen sene kadromuzda bulunup yeni sezonda da devam etmesini istediğimiz oyuncular ile anlaşma sağladık. Bilindiği üzere dış transferde de 4 önemli oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Bugün, yarın yeni transferler gelebilir.  Pandemi nedeniyle yaşanan olumsuzluklar transfere de yansıdığını söyleyebilirim. Ama biz ince eleyip, sık dokuyarak istediğimiz süreçte gitmesi için çabamız var.  Çorum FK’da transfer tarihinin son gününe kadar transfer olur.  Çalışmalardan çok memnunum.  Havalar da istediğimiz düzeyde gidiyor. Yeni transferlerimizden Umut Kaya dışında diğer futbolcularımız bizle beraber. Umut Kaya Play-Off oynadığı için ekstra izin yaptı” dedi.

‘DENENMEYE GELENLER 28’İNE KADAR BİZİMLE OLACAK”

Avustralya Ligi FC Blau-Weib Feldkrich takımından ve Ünyespor’dan denenmeye gelen futbolcular hakkında da açıklama yapan Kaya, 2 futbolcunun da 28 Ağustos’a kadar takımla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Avustralya’dan gelen Selim Kul ve Ünyespor’dan gelen kaleci Tayfun Şahin’i daha önce takip ettiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam,  “Bu iki arkadaşımız 28 Ağustos’a kadar Çorum’da yapılacak antrenmanlarda bizimle birlikte olacak. Bu sürecin sonunda iki futbolcu hakkındaki kararımı açıklayacağım” dedi.

‘DENGEYİ BOZMADAN TRANSFER YAPACAĞIZ”

Transferde izlenecek yol hakkında gelen bir soru üzerine, dengeyi bozmayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Bahri Kaya, katkı sağlayacaklarına inandıkları futbolcuyu transfer etmek için çalıştıklarını belirtti.

Geçen sene yaşanan olumsuzluklardan dem vuran Kaya, yeni sezonda aynı hataya düşmemek için transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti.  Şuana kadar yapılan 4 transferin kalitesinden memnun olduğunu da vurgulayan tecrübeli teknik adam, “3.Lig’de kadromuzda bulunan gol kralı Yakup Alkan’ı geri aldık. Takımlarında üstün performans gösteren 3 futbolcuyu daha kadromuza kattık.  Önümüzdeki transferde bunlara benzer olacak. 2.Lig’de tanınmış oyuncuların yanı sıra katkı sağlayacağına inandığımız transferler yapacağız.  Dengeyi bozmadan transfer sürecini geçireceğiz” dedi.

BOLU KAMPI EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, Çorum etabını 28 Ağustos’ta sonlandırıp, Eylül ayı başında ise Bolu kampının başlayacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1.etap hazırlıklarına Çorum’da start veren Çorum Futbol Kulübü, Cumartesi günü yapılan son antrenman ile 1.etabı sonlandırıp 2.etap hazırlıklarına bugün yapılacak antrenmanla yeniden başlayacak. 2.etap hazırlıklarının 28 Ağustos’a kadar günde çift idman programı devam edeceğini vurgulayan Teknik Direktör Bahri Kaya, Eylül ayının başında ise Bolu’da kampa gireceklerini söyledi. TFF’nin ligin başlama tarihini henüz açıklamaması nedeniyle tarihlerde güncelleme olabileceğinin de altını çizdi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim