Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya-Side’de sürdürürken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt çalışma ortamından ve futbolcuların performansından gayet memnun olduğunu söyledi.
Önceki gün Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la oynadıkları ve 2-2 berabere biten hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulunan Serder Bozkurt, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederken, play-off vizesi alacaklarından hiç kuşkularının olmadığını dile getirdi. İkinci yarı hazırlıklarının kolej havasında geçtiğini ifade eden genç teknik adam, sezonun ikinci yarısında bambaşka bir takım izlettireceklerini kaydederken, “Hazırlık maçlarında bizim için önemli olan skordan çok takımın ortaya koyduğu performanstır. Kendi grubunun en iddialı takımlarından olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında takımımızın ortaya koyduğu performanstan son derece memnunum.
Her takımda olduğu gibi elbette bizim de ufak tefek eksiklerimiz var. Ancak yapacağımız çalışmalar neticesinde bunların düzeleceğine inanıyoruz. Kimse tereddüt etmesin, ikinci yarıda çok daha iyi işlere imza atacağız. Bambaşka bir takım izlettireceğiz.
Şuana kadar yaptığımız transferlerden de son derece memnunuz. Tam bir kolej takımı havasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek burada gerekse de Çorum’da yapacağımız çalışmalarla ikinci yarıya çok iyi hazırlanacağız. Ben bu takımın sezon sonunda Play-Off’a kalacağına kesinlikle inanıyorum. Buna ayrıca futbolcularımız da inanıyor. Bizim için de zaten en önemlisi bu” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim