Çorum FK maçı öncesinde göreve geldiklerini hatırlatan Taner Gülleri, maça kötü başladıklarını ifade ederken, “4 gün önce göreve geldik. Oyuncu arkadaşlarımızın mental yorgunlukları vardı. Bunu gidermek için iyi çalıştık.

Maçta 2 farklı yarı oldu. İlk yarının ilk 16 dakikasını hiç saymıyorum. Birbirimize hiç uyum sağlayamadık. Bireysel olarak çok iyi oyuncularımız var ama birlikte oynamayı beceremedik. Sonrasında biraz toparlandık. İlk yarıyı üst düzey oyun olmasa da, çok pozisyon bulamasak da berabere bitirdik.

İkinci yarı çok farklı oldu. İstediğimiz Kocaelispor ikinci yarıdaki Kocaelispor. İnşallah daha farklı olacak. Çünkü çok kısa sürede bu gelişimi sağladık. Beraber çalıştıkça daha farklı olacak.

Bu hafta bayız. Önümüzde 10 günlük çok değerli süre var. Aramıza katılacak arkadaşlar da olacak. Geçmişi başarılarla dolu Kocaelispor’u layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

Kocaelispor’un kondisyon olarak iyi durumda olmadığını da kaydeden Taner Gülleri, “60-70 dakika oynayacak oyuncularımızı değiştirip yerine diri arkadaşlarımızı aldık. Onlar da çok faydalı oldu. İstemeleri çok önemliydi. İstediler. Demek ki isteyince oluyormuş. Çok güzel galibiyet oldu. Daha iyi Kocaelispor izletmek için 7 gün 24 saat çalışacağız” ifadelerini kullandı.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim