TFF 2.Lig’de 2019-2020 Sezonunun ilk yarısı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Çorum Futbol Kulübü, yarın 1922 Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını 31 puanla 4.sırada tamamlayan Çorum Futbol Kulübü, devre arasında bazı futbolcularla yollarını ayırırken, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Yarın 1922 Konyaspor’u yenerek ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmayı ve sezon sonunda 1.Lig biletini almayı hedefleyen Çorum Futbol Kulübü, dün yaptığı antrenmanla 1922 Konyaspor maçının Çorum’daki hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-Siyahlılarda, geçirdiği ameliyat nedeniyle büyük oranda sezonu kapatan Kerem Pala dışında eksik bulunmuyor.

Dün öğle saatlerinde Konya’ya hareket eden Çorum Futbol Kulübü’nde tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Devre arasında teknik heyet değişikliğine giden ve kadrosuna önemli takviyeler yapan 1922 Konyaspor ise Çorum FK maçını kazanıp ligde kalma yolunda moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

31 puanlı 4.sıradaki Çorum Futbol Kulübü ile 14 puanlı 17.sıradaki 1922 Konyaspor arasında yarın Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Semih Kurt’un yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Fatih Pazı ve Gürcan Dönmez yapacak. Kütahya bölgesinden Emre Korkmaz da maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim