İLGİNÇ TESÜDÜF

Bu sezon özellikle ilk yarıda sergilediği futbol ve attığı gollerle Çorum Belediyespor’a kritik puanlar kazandıran Abuzer, 9.haftada Tarsus İdmanyurdu ile deplasmanda oynanan maçta da penaltı kaçırdı. Henüz 2.dakikada kazanılan penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Abuzer’in vuruşunda top üst direkten dönerken, karşılaşma Çorum Belediyespor’un yediği son saniye golüyle 1-1 bitmişti.

Çorum Belediye Pazar günü Cizrespor’u konuk ederken, 35.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Abuzer geçti. Deneyimli golcü kaleciyi ters köşeye yatırmasına rağmen top üst direkten oyun alanına döndü. İlginçtir, bu karşılaşma da 1-1 berabere bitti.

YÜZDE 50 KAÇIRIYOR

Bu sezon dört penaltı vuruşunda topun başına geçen Abuzer, bu atışların ikisini kaçırırken, ikisini gole çevirdi. Tarsus İdmanyurdu ve Cizrespor maçlarında üst direğe takılan Abuzer, Karaköprü Belediye ve Osmaniyespor maçlarında ise topu ağlarla buluşturdu.

ÜÇÜNCÜ KEZ KAÇTI

Öte yandan, Abuzer’in Cizrespor maçında kaçırdığı penaltı Çorum Belediyespor’un bu sezon gole çeviremediği üçüncü penaltı oldu. Çorum Belediyespor 25.haftada da Arsinspor maçının 90.dakikasında penaltı kazanmış, atışı kullanan Taner’in vuruşunda top üstten auta çıkmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

rek yönetim, gerekse mali boyut konusunda her türlü çalışmayı büyük bir titizlikle gerçekleştirdim.

Çorum Belediyespor’u 3. Lig batağından kurtarmak adına üzerime düşen neyse yapmaya sonuna kadar hazır olduğumu kamuoyunun bilmesini istiyorum.

Kongre sürecinin gerek Çorum’a, Çorum Beldiyespor’a hayırlar getirmesini diliyor. Saygılarımı sunuyorum.”

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim