Ekonomik sorunlar nedeniyle Sinop’a altyapıdan 6 futbolcuyla takviye edilmiş bir kadro ile gittiklerini ifade eden Yusuf Aydemir, “Maça iyi başladık. İlk dakikalarda golü bulduk, rakibin de 10 kişi kalması üzerine rahatlayacağımızı düşündük ama hücumda etkili olamayışımız yüzünden ikinci golü bulup rakibin direncini kıramadık.
İkinci yarıda işler tersine döndü. Bir pozisyonda top futbolcumuzun karnına çarpmasına rağmen hakem penaltı verdi ve beraberlik golünü yedik. 2 dakika sonra bir karambol anında hakem aleyhimize bir penaltı daha verince 2-1 geriye düştük. Penaltıya itirazlar sonucunda oyuncumuz Fatih kırmızı kart gördü, biz de 10 kişi kaldık. Buna rağmen mücadeleyi bırakmadık. Son bölümlerde bulduğumuz bir golle durumu 2-2’ye getirdik. Son anlarda, bir köşe vuruşundan yediğimiz golle sahadan 3-2 yenik ayrıldık.
Maçın hakkı, bizim galip gelmemizdi ama olmadı, 1 puanı bile alamadık. Burada, genç bir kadro ile mücadele ettik. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Şartlar ne olursa olsun son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Aydemir, bugün saat 13.30’da yapacakları antrenmanla Pazar günü Güzelorduspor’la oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim