Çorum Belediyespor’da iç transferde görüşmeler hız kazandı. Daha önce Salim Uzun, Akın Karaaslan ve Yakup Kayış ile anlaşma sağlayan yönetim, Cumartesi günü de Abdullah Karmil ve Tevfik Doğukan Pala ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan Çorum Belediyespor yönetimi bu yönde çalışmalarına hız verirken, iç transferde görüşmelere devam ediliyor. Geçtiğimiz sezonun uzun bir bölümünü sakat geçiren defans Abdullah Karmil ile sezon başında Anadolu Üsküdar 1908’den transfer edilen ancak hiç oynamadan devre arasında Derincespor’a kiralanan sol bek Tevfik Doğukan Pala ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Kulüp Tesislerinde düzenlenen görüşmeler sonrası açıklama yapan Altyapı Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Sinan Özdilli, her iki futbolcuya yeni sezonda başarı dileklerinde bulunurken, Abdullah Karmil ve Tevfik Doğukan Pala ise yaptıkları açıklamada, bu sezon şampiyonluk yaşamak istediklerini ve bunu başarmak için de mücadele edeceklerini dile getirdiler.

Abdullah Karmil geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor forması ile 10 maça çıkarken 1 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Tevfik Doğukan Pala ise Derincespor forması ile 13 maçta 3 gol atmayı başardı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim