Çorum Belediyespor’un geçen sezonki kadrosunda yer alan futbolcular bir bir başka takımlara transfer oluyor. Son olarak Hüseyin Erol da eski takımı Ankara Demirspor’la anlaştı.

2013-2014 sezonunda şampiyon olarak 2.Lig’e yükselen Ankara Demirspor, yeni sezon için eski futbolcularını kadrosuna katmaya devam ediyor. Şampiyon kadrodaki futbolcuları tekrar bir araya getirip yeniden 2.Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan Başkent ekibi, bu doğrultuda geçen sezon Çorum Belediyespor’da forma giyen eski oyuncularına da kanca attı. Lacivert-Mavili yönetim, Çorum Belediyespor’un eski futbolcularından Bilal Özhan ve Çağrı Tekin’den sonra savunma oyuncusu Hüseyin Erol’u da renklerine bağladı. 28 yaşındaki deneyimli futbolcu Başkent ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

25 MAÇTA 1 GOL, 1 DE KIRMIZI

Geçtiğimiz sezon öncesinde Başkent ekiplerinden Bugsaşspor’dan transfer edilen Hüseyin Erol, Kırmızı-Siyahlı formayı 25 maçta giyerken, 15 Şubat’ta Cizrespor’la oynanan ve 2-0 kazanılan maçta 1 gol attı. Deneyimli futbolcu, Altay’la oynanan Play-Off rövanş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maçtan men cezası alırken, yeni sezonun ilk iki maçında Ankara Demirspor’un formasını giyemeyecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim