Başkan Fatih Özcan, yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya ile dün akşam Ankara’da bir teknik direktörle bir araya geldiler. Yeni teknik direktörün bugün kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve yardımcılarıyla yolların ayrılması üzerine takımın başına getirilecek teknik direktörün kim olacağı büyük olasılıkla bugün netlik kazanacak.

Sayhan ve ekibini görevden alan, futbol şubesi de direkt kendisine bağlayan Başkan Fatih Özcan’ın Ankara’daki çalışma ofisinde teknik direktörlerle görüşmeleri bizzat yaptığı bildirildi. Fatih Özcan’ın bir teknik direktörde karar kıldığı ve dün akşam saatlerinde Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya’nın da katıldığı yemekte bu teknik direktörle görüştüğü öğrenildi. Başkan Özcan, görüştükleri teknik direktörün ismini açıklamazken, görüşmenin olumlu geçmesi halinde isminin bugün kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

TURGUTLU MESAİSİ BAŞLIYOR

Öte yandan, dünü de izinli geçiren Çorum Belediyespor bugün yapacağı antrenmanla Pazar günü sahasında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Antrenmanı takım kaptanı veya altyapı antrenörlerinin yaptırması bekleniyor.(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim