Çorum’da devam eden Üniversitelerarası Voleybol Erkekler 1.Lig maçlarında heyecan giderek artıyor. Çorum temsilcisi Hitit Üniversitesi üçüncü maçında Çukurova Üniversitesi’ni 3-0 yenerek 3’te 3 yaptı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Üniversitelerarası Voleybol Erkekler 1.Lig Müsabakaları Çorum’da devam ediyor. 6 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği ligde Çorum temsilcisi Hitit Üniversitesi dün üçüncü maçında Çukurova Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde saat 14.00’de başlayan maçta baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Hitit Üniversitesi maçı 3-0 kazanmayı başardı. Grupta oynanan diğer maçlarda Afyon Kocatepe Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ni 3-0, Anadolu Üniversitesi ise Erciyes Üniversitesi’ni aynı skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından 9 puanlı iki takımdan Hitit Üniversitesi ile Anadolu Üniversitesi zirveyi paylaştı.

GÜNÜN PROGRAMI

Üniversitelerarası Voleybol Erkekler 1.Lig Müsabakaları’nda bugün 4.gün heyecanı yaşanacak.

15 Temmuz Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maçlarda saat 12.00’de Çukurova Üniversitesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, saat 14.00’de Erciyes Üniversitesi ile Kocatepe Üniversitesi, saat 16.00’da ise Hitit Üniversitesi ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim