SAHA: Nazmi Avluca.

HAKEMLER: Ömür Soytemiz, Yasin Doğan, Lütfi Ekici.

ÇORUM HİTİT İŞİTME ENGELLİLER: Kenan, Ahmet, Metehan, A.Muhammed, Nesimi, Cihan, Hamdi, Serdarhan, A.Osman, Lokman (Ahmet), Emrah (Adem).

ERZURUM İŞİTME ENGELLİLER: Selim, Emirhan, Metin, İlhami, Özkan, Yavuz (Mehmet), İbrahim, Muhammed (Emrah), Cihan, Serdar, M.Burak.

GOLLER: Dk. 28 ve 31 Yavuz, Dk. 80 Serdar (Erzurum), Dk. 33 Cihan, Dk. 36 Nesimi, Dk. 59 Hamdi (Çorum)


İşitme Engelliler Türkiye 2.Futbol Ligi C Grubu’nda mücadele eden Hitit İşitme Engelliler 2.hafta maçında konuk ettiği Erzurum İşitme Engelliler ile 3-3 berabere kalarak ilk puanını aldı.

İlk maçında önceki hafta deplasmanda Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler takımına 5-1 mağlup olarak sezona kötü başlayan Hitit İşitme Engelliler, sahasındaki ilk maçta dün Erzurum İşitme Engelliler ile karşılaştı. Nazmi Avluca Sahası’nda oynanan ve Ömür Soytemiz’in yönettiği maç gol düellosu şeklinde geçerken, Erzur temsilcisi Yavuz’un 28 ve 31.dakikalarda attığı gollerle bir anda 2-0’lık avantaj yakaladı. Şoku çabuk atlatan Hitit İşitme Engelliler, 33.dakikada Cihan, 36.dakikada da Nesimi’nin golleriyle beraberliği sağladı ve ilk yarı 2-2 bitti.

İkinci yarıda kontrolü ele alan Hitit İşitme Engelliler 59.dakikada Hamdi’nin kaydettiği golle öne geçerken, konuk ekip 80’de Serdar’la beraberliği sağladı: 3-3.

Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim