Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Hitit Üniversitesi’nin yanı sıra, Muğla Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi temsil edecek. Çorumspor’un bazı eski futbolcularının da yer aldığı kadrosuyla Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Hitit Üniversitesi, antrenör Zakir Ardahanlı nezaretinde haftada 6 gün çalışıyor. BESYO ve Tevfik Kış Spor Salonu’nda sıkı bir çalışma programı uygulayan Hitit Üniversitesi, Polonya’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi ve dereceyle dönmeyi hedefliyor.
BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Hitit Üniversitesi olarak hep ilklere imza attıklarını ifade ederken, Polonya’da Türkiye’yi temsil edecek olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Yamaner, Türkiye’yi ve Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerinden kimsenin kuşku duymamasını kaydetti.
Hitit Üniversitesi’nin 12 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Koray Kazancıoğlu, Akif Yiğit, Alihan İdikut, A.Samet Türkeş, Asım Doğru, Metehan Fırat, Bahadır Balaban, Oğuzhan Kaya, Bilal Alkan, Yasin Tüzün, Medet Aylar ve Ali Koçak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim