Hışıroğlu: 3-İşkur: 0
SAHA: 1 No’lu Dış Saha
HAKEMLER: Celal Bayraklı, Yüksel Basar, Ömür Soytemiz.
HIŞIROĞLU KURUYEMİŞ: Selahattin, Ender, Mustafa Tiryaki, Remzi, Uğur, İsmail, Muttalip, Vedat, Yasin, Hüseyin, Mustafa Aksoy, Şükrü, Aytekin, Erkan, Murat, Mustafa Doğan.
İŞKUR: Murat, Yasin, Ahmet, Halil, Beytullah, Selahattin, Cafer, Hakverdi, Yunus, Mustafa Tekkeşin, Yetkin, Şeref, Yılmaz, Hüseyin, Mustafa Ceylan.
GOLLER: Dk. 19 ve 56 (penaltıdan) Vedat, Dk. 41 Yasin.
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şubesi tarafından bu yıl 21.’si merhum gazeteci İhsan Arslan’ın anısına düzenlenen Geleneksel Orta Kuşak Futbol Turnuvası Cumartesi günü Hışıroğlu Kuruyemiş ile İŞKUR arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Hışıroğlu Kuruyemiş mutlu sona ulaştı.

MİLLETVEKİLİ CEYLAN DA İZLEDİ
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanması gereken maç, havanın yağmurlu olması nedeniyle 1 No’lu Dış Saha’ya alındı. Saat 17.00’de başlayan ve ulusal hakem Celal Bayraklı’nın yönettiği maçı; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Belediyespor Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, İl Hakem Kurulu Başkanvekili Kahraman Ölçer, ASGD Şube Başkanı Okan Ateş, yönetim kurulu üyeleri ve spor taban birliklerinin temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda sporsever izledi.
Özellikle ilk yarısı çekişmeli geçen maçta Hışıroğlu Kuruyemiş 19.dakikada Vedat’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Hışıroğlu Kuruyemiş’in farkı artırma, İŞKUR’un ise beraberlik çabaları vardı. İki topu direkten dönen Hışıroğlu Kuruyemiş 41.dakikada Yasin’in golüyle farkı ikiye çıkartıp rahatlarken, 56.dakikada kazandığı penaltıyı da Vedat’la gole çevirip sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçtan sonra Hışıroğlu Kuruyemiş turnuvanın şampiyonu, İŞKUR ise ikincisi oldu. Maçtan sonra düzenlenen törende dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilirken, ASGD Yönetimi tarafından belirlenen özel ödüller sahiplerini buldu.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim