Badmintonda bir başarı daha… Çorum’un lokomotif sporlarından olan badmintonda Türkiye şampiyonası derecelerine bir yenisi daha eklendi. Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü badmintoncularından Hilmi Can Şimşek, Ankara’da yapılan 19 Yaş Altı Türkiye Ranking Şampiyonası’nda ikinci oldu.

Aynı zamanda badminton il temsilcisi olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Barış Boyar’ın yaptığı açıklamaya göre, Ankara’da düzenlenen 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Ranking Şampiyonası’nda mücadele eden Hilmi Can Şimşek, ikinci olup gümüş madalya kazandı.

Hilmi Can kazandığı bu başarı nedeniyle 5-7 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenecek olan Gençler Puan Turnuvası’nda milli takım forması giyecek.

İl temsilcisi Barış Boyar, badminton sporunun gelişimine katkılarından ve kendilerine verdikleri destekten dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Kulüp Başkanı Nadir Solak’a teşekkür etti

Editör: TE Bilisim