Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Çorum Futbol Kulübü’nde teknik direktör Bahri Kaya bugünkü grup kura çekimini heyecan içerisinde beklediklerini ifade ederken, “1 Eylül’de de fikstürümüz belli olacak. Hiç olmadığı kadar heyecanlıyım” dedi.

Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken ve yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Çorum Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Bahri Kaya dünkü antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 haftadır sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabını yarın yapacakları antrenmanla tamamlayacaklarını ve 3 günlük iznin ardından Bolu kampına başlayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Bahri Kaya, “Yaklaşık 3 haftadır yeni sezon hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Çok faydalı bir dönem geçiriyoruz. Çok şükür sakatımız yok, başka bir olumsuzluk da yaşamadık. Bu yüzden mutlu ve memnunum” dedi.

HEYECANLA BEKLİYORUZ

Yeni sezondaki rakiplerinin bugün belli olacağını da kaydeden Teknik direktör Bahri Kaya, “Bildiğiniz üzere, gruplar yarın (bugün) belli olacak. 1 Eylül’de de fikstürümüz açıklanacak. Heyecanla bekliyoruz. Hiç olmadığı kadar heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

SAĞ BEKİ İÇERİDEN ÇÖZECEĞİZ

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren deneyimli teknik adam, “Kadromuzu büyük ölçüde şekillendirdik. Yedi transfer açıkladık. Bugün (dün) sekizincisi açıklanabilir. Cengiz cezası nedeniyle ilk iki maçta yer alamayacak. Bu yüzden kanat transferini bir an önce yapmak istiyoruz. Bugün (dün) açıklanabilir.

Sağ bek transferini beklemeye aldık. Takım içerisinden bir futbolcuyu bu bölgeye kaydırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

KAMP DÖNÜŞÜ YENİ STATTA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Yeni statla ilgili de konuşan Kaya, “Stadı yapan firma henüz devretmediği için burada antrenman yapamıyoruz. Bu yüzden bugünkü antrenmanı da eski stadımızda yapmak zorunda kaldık.

Bolu kampı sonrası lig başlayana kadar mümkün olduğunca yeni statta çok sayıda antrenman yapmak istiyoruz” dedi.(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim