Geçtiğimiz hafta deplasmanda Batman Petrolspor’u 2-1 yenerek 5. sıradaki yerini koruyan ve moral bulan Çorum Belediye, hiçbir iddiası bulunmayan Gaziosmanpaşa karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar, dün gece 01.00 sıralarında İstanbul’a hareket ederken, kafilede sakatlığı süren Sefa Akın ve sarı kart cezalısı İmam yer almıyor.
51 puanlı 5. sıradaki Çorum Belediye ile 29 puanlı 15. sıradaki Gaziosmanpaşa arasında yarın Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak maçı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Oktay Taş yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta, Oktay Taş’ın yardımcılıklarını ise Balıkesir bölgesinden Turhan Akbaş ve yine Eskişehir’den Gürcan dönmez yapacak. Serdar Sözlevi de (Balıkesir) maçın dördüncü hakemi olacak.
Evsahibi Gaziosmanpaşa’da kırmızı kart cezalısı Ceyhun Yazar’ın yanı sıra sarı kart cezalıları Ethem Yılmaz ve Aykut Güler forma giyemeyecek.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında, 7 Aralık’ta Çorum’da oynanan maçı Çorum Belediye, 3.dakikada İbrahim Eren’in kendi kalesine ve 77.dakikada Akın’ın attığı gollerle 2-1 kazanmıştı. Maçta İstanbul temsilcisinin tek golü 20.dakikada Eray Erk’ten gelmişti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim