24 Erzincanspor’un da Play-Off’u hedeflediğini ve iç saha maçlarında etkili olduğunu kaydeden Ersin Küçükoğlu, “Bizi yine çok zor bir maç bekliyor. Zaten ligde kolay maç yok. Kaybettiğimiz puanlar nedeniyle bulunduğumuz yer bizim adımıza hiç uygun değil.

24 Erzincanspor da ilk beşi kovalayan bir takım. İç sahada etkili oynuyorlar ve başarılı sonuçlar alıyorlar, bunu biliyoruz. Hem Play-Off potasındaki yerimizi korumak, hem de rakibimizi kendimize yaklaştırmamak adına her zamankinden daha çok mücadele etmemiz gerekiyor.

Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz ve hedefe gitmek için bu engeli geçmemiz gerekiyor. Daha önce puanlar kaybettiğimiz maçlarda yaptığımız hataları yapmamak ve bir deplasman takımı olarak nasıl oynamamız gerekiyor ise öyle oynamalıyız. Sahada tüm oyuncularımızın müsabaka adına gereken tüm mücadeleyi vereceklerini düşünüyorum. İstediğimiz sonucu almak için yoğun bir disiplin sergilemeliyiz. Takım olarak hareket edip futbol adına yapmamız gerekenleri fazlasıyla saha içersinde uygulamalıyız. Tüm oyuncularımıza bu manada çok fazla iş düşüyor. Bu Sorumluluk bilincinde olduğumuzun camiamız tarafından bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim