Kocaelispor maçını uzun süre önde götürmelerine rağmen son dakikalarda yedikleri gollerle kaybettiklerini belirten Mehmet Aurelio, “Bizim için çok önemli olan Kocaelispor maçında Yakup’un golüyle 1-0 öne geçtik ve ilk yarıyı bu şekilde tamamladık.

İkinci yarı daha net pozisyonlara giren taraf bizdik. Ancak bu pozisyonları gole çeviremedik. Son 10 dakikada kalemizde gördüğümüz 2 golle sahadan yenik ayrıldık.

Bu tür sonuçlara biz herkesten daha çok üzülüyoruz. Ancak bizler profesyonel insanlarız. Takımdaki problemleri biliyoruz ve bunları futbolcularımızla birlikte aşacağız.

Bu hafta lider Bayburt İl Özel İdare ile deplasmanda oynayacağız. Daha sonra ilk yarıda 3 maçımız daha kalıyor. Bu maçlara kazanmak için çıkacağız.

Kimse bizim gücümüzü yabana atmasın. Biz iyi bir ekibiz ve her türlü zorluğun üzerinden gelecek güce de sahibiz. Dediğim gibi, önümüzde daha 4 maç ve ligin ikinci yarısı var. Futbolda bazen istemediğiniz sonuçlar olabiliyor. Bu durumu tersine çevirmek yine bizim elimizde. Bunu hep birlikte başaracağız ve bundan başka da yolumuz yok” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim