Aşgın, Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya ile bir araya geldiği ziyaret sırasında, Çorum Belediyespor’un Çorum’un en büyük tanıtım aracı olduğunun altını çizerken, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilmesi halinde yasal sınırlar çerçevesinde kulübe her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Aşgın, “Çorum Belediyespor şehrin en önemli unsurlarının başında geliyor. Aynı zamanda en iyi tanıtım araçlarımızdan birisi olduğunu biliyoruz. Bu nedenle göreve gelmemiz dahilinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapmak zorundayız da” diye konuştu. Çorum Belediyespor ile yapacakları ortak çalışmalar sonrası kulübe sürekli mali gelir sağlayacak projelerin de takipçisi olacaklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, “Bir futbol kulübünün özellikle mali açıdan yönetilmesinin zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de taşıma suyu yerine kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler sonrası Çorum halkı bizi göreve layık görürse bu bağlamda da kalıcı çözümlerin oluşması adına kulüp yönetimiyle istişareler yapıp sürekli gelirlerin oluşmasına adına çözümler üretilmesini sağlayacağımızı belirtmek isterim. Bu da yönetimlerin sorumluklarını bir nebze de olsun azaltacak ve kulübün daha da ileriye taşınması noktasında katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında, Ankara’da ikamet eden Kulüp Başkanı Fatih Özcan’la bir telefon görüşmesi de gerçekleştiren Dr. Halil İbrahim Aşgın, Özcan’a da aynı şeyleri anlattı. Özcan da ziyaretinden dolayı Aşgın’a teşekkür edip seçimlerde başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim