Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, önceki gün Gölbaşıspor’la oynadıkları hazırlık maçıyla birlikte kampı değerlendirirken, her şeyin istedikleri gibi gittiği söyledi.
Öncelikle kampı değerlendiren Yavuz İncedal, “Çalıştığımız ortam gayet iyi. Futbolcularım, istediklerimizi yapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Arkadaşlık ortamı ve çalışmalarımız gayet iyi. İnşallah sezonun ikinci yarısına hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.
Önceki gün 2.lig takımlarından Gölbaşıspor’la oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçı da değerlendiren teknik patron Yavuz İncedal, “Gölbaşıspor maçında çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Yorucu antrenmanlara rağmen bu maçta futbolcularımın ortaya koyduğu performans ilerisi için çok olumlu sinyaller verdi. Gerçi bu tür maçları lig için ölçü olarak almak pek doğru olmaz. Çünkü ligin havası daha faklı oluyor. Ancak bu maçta ortaya konan futbolla hem fizik gücü, hem de taktiksel anlamda futbolcularımız bizi anladıklarını gösterdiler. Bizim oyun anlayışımız, rakibe baskı kurmak ve pas yüzdemizi en üst seviyede tutmak üzerine. Futbolcularımız bu maçta bunu en güzel şekilde yerine getirdiler. Arzulu ve istekli olmaları da bizleri ayrıca memnun etti. Bundan sonrası için çok daha sıkı çalışıp, lige en iyi şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
İncedal, yeni transferler Emrah ve Muhammed Fatih’in takıma çabuk uyum sağladıklarını da belirtirken, ikinci yarıda Belediyespor’a büyük katkı sağlayacaklarına inandığını dile getirdi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan İncedal, “Takıma mutlak katkı sağlayacağına inandığımız isimlerle anlaşmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda konuyu çözmek istiyoruz. Yağacağımız transferlerin bizimle ne kadar çok çalışması demek uyum adına o kadar iyi demektir. Önümüzdeki günlerde bu konuda netlik kazanacaktır” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim