Çorum Belediyespor’daki ilk maçında galibiyet sevinci yaşayan Teknik Direktör Mehmet Aurelio, “Haklı bir galibiyet aldık. Bizim adımıza her şey çok güzeldi. Tüm futbolcularımı kutluyor, bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum Belediyespor’un başında yer aldığı ilk maçta galibiyet sevinci yaşayan Teknik Direktör Mehmet Aurelio, kritik bir galibiyet aldıklarını belirtirken, “Bizim açımızdan maçtaki her şey çok güzeldi” dedi.

İlk maçında galibiyet almanın mutluluk verici olduğunu belirten Mehmet Aurelio, “Öncelikle, takımın başında sahaya çıktığımız zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Turgutluspor’un güçlü bir takım olduğunu ve maçın zor geçeceğini biliyorduk. Zaten öyle de oldu. Ben bu maçta sahada özveriyle mücadele eden tüm futbolcularımı kutluyorum. Bununla birlikte 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarlarımız da teşekkür ediyorum. Bizim adımıza her şey çok güzel oldu. Ancak lig uzun bir maraton ve biz sadece bir maç kazandık. Bundan sonra yolumuza kayıpsız devam etmek adına çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Turgutluspor maçının artık geride kaldığını ve önlerinde Halide Edip Adıvarspor’la deplasmanda oynayacakları çok önemli bir maç olduğunu de belirten Mehmet Aurelio, “Artık İstanbul’da oynayacağımız maçı düşünmemiz lazım. Turgutlu maçı geride kaldı. Lig devam ediyor. Halide Edip Adıvar grubun güçlü takımlarından biri. Aldığı sonuçlardan da bunu görmek mümkün. Hafta boyunca bu maça hazırlanacağız. Bu zorlu maçta da istediğimizi alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim