Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Ankara Demirspor’la deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, galibiyeti çok istemelerine rağmen gol yollarında etkili olamadıklarını söyledi.

Artık her puanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Gürses Kılıç, “Ankara Demirspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Öyle de oldu, uzun zamandır kaybetmeyen bir takıma karşı oynadık. Kazanmak için çıktığımız bu zorlu deplasmandan 1 puanla ayrıldık. Biz de kazanmak istiyorduk, ancak olmadı. Belki bu maçta 2 puan bırakmış olabiliriz. Ancak aldığımız 1 puanın önemi ilerleyen haftalarda çok daha önem kazanacak” dedi.

HENÜZ BİTEN BİR ŞEY YOK

Çarşamba günü Cizrespor, Pazar günü de Erzin Belediye ile oynayacakları maçı kazanıp iddialarını sürdürmek istediklerini de kaydeden Gürses Kılıç, ligde henüz kaybedilen bir şey oyladığına dile getirirken, ““Başarıya giden yolda gerek teknik heyet, gerekse oynayan ya da oynamayan tüm futbolcular üzerlerine düşenin en iyisini yapmak zorundalar.

Ligde henüz biten bir şey yok. Her takım sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Bizim tek istediğimiz herkesin bu takıma inanması ve güvenmesi. Eleştiri dünyanın her yerinde olağan bir durumdur. Önemli olan futbolcularımızın şevkini kırmadan yapıcı olabilmektir. Kimse unutmasın ki, biz grubun en çok çekinilen takımlarından biriyiz. Sezon sonuna kadar da öyle olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sezon sonunda hedefe ulaşan taraf olacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim