Cizrespor maçını kazanıp deplasman fobisini yenmek istediklerini kaydeden deneyimli teknik adam, “En iyi en ideal kadromuzla Cizrespor maçında sahada olacağız.

İç sahada iyi sonuçlar alan bir takımız. Bayburt İl Özel İdare maçı ile de bunu tescil etmiş olduk. Ama deplasmanda kazanamamanın verdiği sıkıntıları yaşıyoruz. Küme düşmemeye oynayan Cizrespor karşısında bu deplasman fobisini yenersek, Play-Off’ta da iç saha ve dış saha fark etmeksizin her maçı kazanabilecek bir Çorumspor algısını yaratabiliriz.

Cizre maçı benim ve takımım açısından çok önemli bir maç. Oyuncularımın motivasyonu şuan için çok iyi durumda. Kazanıp Çorum’a gelmek için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

Volkan Serim ve Muhammet Fettahoğlu’nun sakatlıkları nedeniyle Cizrespor’a karşı forma giyemeyeceklerini hatırlatan teknik patron Bahri Kaya, bu futbolcuların yerine oynayacak futbolculara çok güvendiğinin de altını çizdi.

TARAFTAR YOKSA KENDİMİZİ EKSİK HİSSEDİYORUZ

Bayburt maçında yaşananlar sonrası 1 maç seyircisiz oynama cezası almalarıyla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, iki maç da olabileceği için bir maça sevindiklerini belirtirken, “Bu cezaya kötünün iyisi olarak bakmak lazım. Bu cezayı 1 değil, 2 maç da verebilirlerdi. O zaman Play-Off’ta oynayacağımız ilk maçı sahamızda seyircisiz oynamak zorunda kalabilirdik. Bu anlamda 1 maç verdikleri için biraz üzüntü, biraz da sevinçliyim.

Seyircilerimiz bizim en büyük silahımız ve onların gücü ile daha iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Bu nedenle inşallah son oynayacağımız seyircisiz bir maç olur. Bundan sonra da seyircilerimiz inanıyorum ki daha dikkatli olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim